17 januari 2019

Leermiddelen

Bloomwise werkt met een snel groter wordende groep van aanbieders van leermiddelen voor po, vo, beroepsonderwijs, taal/cursusinstituten en NT2.

Online leeromgeving met verrijkingsvonderwijs voor (hoog)begaafde leerlingen uit groep 1 t/m 8 in het primair onderwijs.

Brevetten (activiteiten/projecten) voor het Jenaplan- en Freinetonderwijs , gekoppeld aan de leerlijnen van Dat's Andere Taal.

Gratis* digitaal thematisch lesmateriaal rondom taalfuncties voor leerkrachten en leerlingen in het Nieuwkomersonderwijs (po)

Digitale woordenlijst met 3000 woorden op basis van de BAK-lijst, voorzien van audio en beeld voor kinderen in het NT2 onderwijs om te oefenen.


Nieuws in de klas biedt lesmateriaal waarbij leerlingen leren van de actualiteit. Het lesmateriaal is kosteloos komt in 2019 beschikbaar binnen Bloomwise.

Bloomwise maakt het mogelijk om de leerarrangementen die in wikiwijs ontwikkeld zijn te importeren.

Digiplein premium | Uitgeversgroep

Digiplein Premium is het digitale aanbod van uitgeverij De Uitgeversgroep en richt zich op het vmbo en MBO. Tot eind juli 2019 zijn deze leermiddelen binnen Bloomwise aan op het gebied van taal-, reken-, skills- en competentietraingen gratis in te zetten wanneer scholen gebruik maken van Bloomwise, óf al een account op Digiplein hebben.